сряда, 7 юли 2010 г.

Езотерика и пари



Езотерика и Пари

Въпросната тема има няколко измерения, основните от които са философско и езотерично (двете са преплетени и трудно могат да се разглеждат като отделни точки, затова и ще преливат в долните редове) и именно на тях ще наблегна, защото само по тях съм сигурен, че мога да кажа нещо отчасти смислено, което евентуално да стигне до по-голям брой съзнания. Най-голямата ми надежда е да разсея някои откровени заблуди (съобразно вижданията ми) относно някои псевдо-езотерични позиции, които доста хора (вярвайки си повече отколкото е здравословно) са заели.

От моя гледна точка има много неразбиране за това как езотериката (или образно казано можем да наречем „някои нива на знанието”) и парите са свързани, що се отнася до началните етапи, в които човек се учи позовавайки се на външни източници.

На първо място, знанието няма цена и това трябва да е ясно на всички, а ако не ви е, някой ден ще ви бъде, бъдете сигурни. И тук визирам истинското знание, а не нещо, което е останало просто прочетено. Говоря за това, което е интегрирано във вътрешното същество, за който процес, прочетеното се явява просто помощно средство (но в някои случаи ключово). И в момента не говоря като издател на книги, а като човек, който е вървял и продължава да върви по един дълъг път в тази посока.

Нямам намерение да правя пълнеж от общоизвестни на всички истини, но въпреки това, трябва да си кажем и някои такива.
Живеем в материален свят. И всеки един, който е човек (с душа) е избрал доброволно да изживее тази реалност заради нужния опит, който трябва да интегрира, макар за това да е нужно да преминете през десетки системи от рептилиански тип. Това включва всичкото щастие и мъка, който този свят може да предложи. Също така включва преживявания от социален, чисто битов тип, в стил „рутина” и изцяло духовни такива, отнасящи се към пробуждането и връзката с Висшата ви Същност. Има нюанси на сливането между двете, има и крайности в проявлението им. Това също зависи от това, от какво имате нужда в тази инкарнация.
И тъй като за тези редове е важен именно птичия поглед над крайностите, именно те ще бъдат разгледани, защото всички други вариации са по-приемливи от екстремностите, с презумпцията, че клонят към някакъв тип Баланс (които въпреки близостта с Него не са Такива).

Тъмната Страна обича контрола и печалбата „от въздуха” и точно затова нейните методи се диктуват съобразно целите им. За представителите на този вид мислене най-важното е печалбата на всяка цена, като това (нека не се заблуждаваме), може да бъде поднесено увито в множество различни опаковки, дори в много случаи (и все по-често наблюдавано) именно под формата на „безплатен” подарък. Отделно от това, най-честите мантри, които можете да чуете от тези хора са „бизнеса си е бизнес” или „нищо лично, просто бизнес”. Въобще човек може да си зададе въпроса, защо всичко свързано с пари за тези същности бива отделено и следва различни правила от това на другите процеси протичащи във всекидневието? Фрази от горния тип са просто извинение за грубото прерязване на гърлото, което предстои при сблъсъка с тях, кулминиращо в свръх-задачата им – правенето на пари. Сякаш именно заради това, което се опитвам да обясня, вчера ми казаха, че Иван Славков („Батето”), който явно току-що е издал своята автобиография (WTF?!?) е казал по телевизията нещо от рода на (цитирам по памет): „За една книга не е важно да бъде четена, а продадена”. Това ознаменува всичко и няма нужда от коментар.
Друго нещо, много актуално от години е пиратството и опита на световните корпорации да го изкоренят. Това е проявлението на Тъмната страна в чистата ѝ форма. Самата идея, че толкова много хора ползват безплатно нечий продукт побърква големите играчи. Единственото, което е в главите им е, че те губят пари. Те не издават книга или музикален албум. Те произвеждат продукти от хартия и пластмаса без значение тяхната духовна стойност. Те искат просто да продават и печелят на каквато и да е цена. Това е Тъмната страна. Те са маниаци на тема контрол, това е в мисловния им модел. Изкореняването на пиратството е невъзможно по няколко причини. Никоя държава не може да плени 3 милиарда души, също така никой не може да забрани на човека да бъде свободен на толкова грубо и очевидно за масите ниво. За това има други методики, които работят много по-добре от векове. Поради ограничеността си, тези същества не могат да видят и разберат, че ако позволят пиратството да се случва, те биха имали много по-малко загуби, отколкото имат сега и всичко ще влезе в релси придобивайки много по-балансиран вид отколкото има в момента. Това е така поради всеизвестната истина, че забраненото е много по-интересно от общодостъпното (и като вещ и като метод и начин на мислене). Това ще позволи на хората да свалят даден албум законно безплатно. 80% от тях ще си го купят в оригинал впоследствие! Последния актуален пример, който е дори от родното пространство бе ФСБ.
Това е нещо, което обаче няма да се промени. До няколко години очаквайте авторски права и върху жълтите павета, защото Буш е минавал по тях преди 2 години. Системата за собственичество е изцяло с орионски произход (нещо, което ще стане ясно на повечето от вас чрез „Документите Тера”). Само един Тъмен може да си мисли, че притежава каквото и да е на този свят.

Светлата страна е доста по трудна да бъде „хваната в крачка” за разлика от Тъмните, които са ясни на повечето хора (те не се и крият вече, за да са неясни). И това е трудно, не защото са по-малко прозрачни, а просто защото програмирането по този въпрос е огромно. Обикновено тук е момента, когато хората спират да ме слушат и извръщат глава встрани като един вид любезност (обикновено замества псувня или удар).
Светлите обожават да припява мантрата „всичко за всички”. Това е типична тяхна фантазия, която НЯМА КАК да бъде осъществена на тази планета, защото противоречи на дизайна ѝ априори. Въпреки това ню-ейджърите обичат да се къпят колективно в подобен род глупости, не осъзнавайки, че всичко това е свързано изцяло с тялото, а не с духа, както те обичат да вярват – нещо, което е невероятно незряло. Човекът на духа, знае, че не всичко е за всеки и че това, което е интегрирал лично е станало по Пътя на ученето и защото е ТРЯБВАЛО. „Всичко за всички” е ориентирано изцяло към тялото, защото тази мантра предполага лесния път, а по него еволюция няма. Противно на представите ви, това е просто друг вид консумативизъм. Ако всеки има всичко, то вие толкова бързо ще се отегчите от живота, че единственото, което ще ви интересува от тази пре-задоволеност е как да си теглите ножа, просто защото не сте готови на ментално ниво да имате всичко. Повтарям – не сте готови за това! Също така не сте проектирани да имате „всичко” така, както социума го разбира. Напълно възможно е да имате „всичко от което имате нужда”, но това е нещо много различно от другото.

Точно поради гореописаните 2 типа мислене има толкова много различно отношение към парите. Излишно е да казвам, че и двете са лишени от адекватност. Тъмните са готови на всичко за тях, докато позицията на Светлите е да делят доброто финансово състояние от духовността и не са способни да ги съвместят по никакъв начин в своите представи за нещата. Тези хора искат да останат жертви, защото това е неизменна част от тяхното амплоа. Също така те никога няма да имат финансова стабилност в живота си, защото смятат парите за нещо гнусно и по този начин не могат да ги привлекат към себе си. В същото време се оплакват, че не нямат достатъчен ресурс нужен за самото им оцеляване. Е как да имат? Въобще кръговрата е абсолютен, а тези хора са с претенцията да разбират езотеричното случване на нещата. Според тях излиза, че тези, които имат пари няма как да бъдат „духовни” или както там е точната им дефиниция. Това говори за липса на всякаква езотерична грамотност. Ако имате Баланс в живота, ще го имате в неговите всички измерения. Ще водите своя духовен живот, но ще имате и подобаващото ниво на заземяване или казано по друг начин – добро финансово положение, което да подпомага вашето желание за растеж и да не ви поставя в ролята на оцеляващ, в каквато е 90% от населението на Земята. Който има проблем с финансите в живота има проблем със своята 1-ва чакра, която е връзката ви с материалния свят (казано образно). За да бъдете в добро физическо и психическо здраве, всичките ви чакри трябва да работят правилно. Иначе настъпват дисбаланси, които ако не можете да усетите на енергийно ниво, рано или късно ще се проявят на физическо, за да ви се покаже, че нещо определено не е наред. Точно поради тази причина, много екстрасенси (в България повечето са на изключително ниско ниво) са с огромна телесна маса, защото третото им око е сравнително развито, но другите им чакри са блокирани.
От друга страна, тези хора, които имат пари и същевременно са успели да запазят своя разсъдък и интегритет, трябва много внимателно да наблюдават вибрациите около себе си и тези на самите си физически банкноти. Банкнотите и монетите сами по себе си са силно радионично натоварени с множество програми (който не знае какво е радионика и каква разликата между радионика и психотроника – да се информира) още на фабрично ниво (да, разбира се че умишлено), което се прави от специални хора със специална апаратура. Това означава, че когато ги държите, вие не ги искате (защото това е един от основните заложени отпечатъци). Вие искате да се отървете от тях, затова ги харчите. Когато видите някой друг да ги държи си мислите същото. Това се прави, за да сте постоянно без средства, затова са и тези шопинг-мании. Дори и да пренебрегнем този факт, помислете през колко ръце са минали тези пари и колко пъти те са кътани, мислени и кълнени. Смятате ли че това не се отразява на текущия им статус при контакт с вашата енергетика? Когато получите някакви пари може да ги обградите в златно или лилаво, за да изчистите програмите от тях. Така може временно да разполагате с парите си.
Кредитните карти от своя страна са имплантирани по същия начин. Те са натоварени с вибрация и мисъл-форми за дълг, дълг и отново дълг. Това ви вкарва в положения, от които можете да се измъкнете енергийно и социално много, много трудно. Някои хора остават там цял живот и дори се самоубиват. Точно по тази причина кредитните карти са широко промотирани като начин на мислене и живот и ако отидете на запад (и особено Америка, за която повечето от вас знаят така или иначе) ще видите, че там всичко е на виртуално ниво и пари в кеш вече почти не се носят и дори ви гледат странно в магазините ако предложите такива.
Религията от своя страна, като „духовната спирка” на всички без достатъчно мозък да видят за какво наистина става дума, насърчава постоянно да давате на другите, но никога на себе си. Удобно и обслужващо същите системи, но под друга маска.
Парите символизират личната сила за някои хора, но когато се ползват по този начин, това е некоректно. Както ВСИЧКО останало на този свят парите също са неутрални. Как ги печелите и използвате зависи изцяло от вашата адекватност спрямо същината на нещата.
Време е за някои от вас да осъзнаят, че ИМАТ нужда от пари. И вместо да подскачате като ощипани псевдо-духовни моми, се спрете поне за миг и ще видите, че и вие го искате. Имате нужда те да остават при вас, за да имате спокойствие на Духа, за да може той да разцъфне; за да може да се погрижите за тялото си, което в резултат на дисбалансите ви вече плаче за ремонт. Парите ви позволяват да се движите по-лесно сред обществото без да са нужни хиляди перипетии. Ще го кажа по начин, по който ще ме разберат повече хора, затова четете внимателно. Всичко което съществува на земен и неземен план съществува благодарение на Източника. Това не изключва и парите. „О, анатема, той казва, че парите са от Отеца!!!” Точно това казвам, да. Нищо не е малко или повече „духовно”, включително парите. В крайна сметка всичко се свежда до едно. И то е – как контролирате енергията по време на съществуването си и как това се отразява на физическата ви манифестация. Защото парите също са енергия и макар те да са 80% под Тъмен контрол на тази планета, те могат да бъдат използвани по начин, който да подпомага вашето развитие. Илюминати знаят това и манипулират енергийно и чисто финансово паричните потоци на Земята. За тях парите не са цел, те са средство. За власт. Защото властта не е пари, двете са нещо различно, макар да е безспорно, че са свързани. Ако някоя тъпа българска мутра с един от малоумните прякори (по избор), за които слушате всяка вечер по новините отиде във Вашингтон и поиска да стане част от някоя по-престижна масонска ложа, познайте дали ще бъде приет! Ще му се изсмеят в лицето и то не защото няма пари, а защото там, той е никой. Няма власт.
Всичко това обяснява и много други неща. Например, вярвам че много от вас, винаги са се чудили защо колкото повече пари има някой, толкова повече той се превръща в една голяма скръндза. В това на пръв поглед няма абсолютно никаква логика, но всъщност е елементарно езотерично обяснимо. Тъй като парите са свързани с множество отрицателни програми и егрегори, те се проявяват по различни начини при различните хора в зависимост от много неща, като например мисловните модели на дадения човек, неговите лични егрегори (ако служи на такива) и най-вече – личният му инкарнационен Път, което включва и контролира всичките изброени преди това.
Ако един човек винаги е бил беден и впоследствие забогатява (в момента не коментирам дали по „честен” или „нечестен” начин), то почти сигурно е, че той през целия си живот ще бъде белязан от енергиите проявили се по време на детството му – на постоянна липса и страх да не загуби и малкото, което има. Впоследствие, независимо от мащаба на това, което придобие, той винаги ще си го къта, защото е социално програмиран с нецялостност. Разбира се причините за това поведение може да са и много други – свръх-его, от което обикновено богатите страдат, невъзможност на човека да живее „тук и сега”, криейки с някаква имагинерна бъдеща цел своите средства и т.н. и т.н...

Малко по-практични примери.
Когато работите вие очаквате възнаграждение за труда си. И когато не ви платят вие сте нервни, гневни и отчаяни. Защо? Каква е основата зад това, че не са ви дали полагаемото? Не е заради самите пари, а защото на подсъзнателно ниво знаете, че сте отделили много от личната си енергия в някаква посока без никаква отплата и възвращаемост. Именно затова хабите енергия да се ядосвате още известно време след това и накрая започвате да боледувате като резултат от всичко. Защото отникъде не идва нищо, а само изтича заради пробивите в аурата ви. Дори идеята за бартера е вид размяна на енергия. Тя обаче е доста по-адекватна от монетарната система, защото размяната е почти равностойна ако не като количество, то като качество на трептете. Обикновено млекаря би разменил кашкавала си за хляб с пекаря и това ще бъде нещо прекрасно. И макар млякото да се изкупува по-скъпо отколкото хляба, то и двете произведения са излезли изпод ръцете им – т.е. имат голям енергиен потенциал. Докато колкото и пари да ви платят, те не винаги могат да бъдат адекватни на работата, която сте свършили. Нещо което важи особено за нашата страна. Но когато размените с някого нещо, което вие лично сте сътворили с ваш приятел, който също е сътворил нещо – вие разбирате цената на един такъв вид обмен. Той е безценен. Точно затова не може да се опише радостта когато дам наша книга на познат, който ми дава неговата. Това е нещо, което не може да бъде разбрано от страничен човек освен на интелектуално ниво. Емоционално разбиране за това не може да има, докато не се преживее.

В този ред на мисли, нека сега свържа малко общата теория на нещата с конкретния повод, заради който започнах да пиша всичко това. Нашата издателска дейност.
Поста е залепен на юни 11, 2010, 11:24:56 Сайтът ни съдържа тонове безплатна информация. Ако не можете да си позволите нашите книги, можете да ги намерите в обществените библиотеки или да направите собствено проучване по въпроса в необятния интернет. Тези, които са истински отдадени на израстването си могат да използват тази безплатна информация, за да продължат към по-големите дълбочини, които имаме да предложим.
5 години работихме със сърце безплатно за всички вас, коствайки от собственото си време и усилия, за да можете ВИЕ да имате нужната информация, която да ви помогне да махнете тази примка от врата си. Само между другото – повечето от вас дори не са казали едно „благодаря” за всичките тези години. Не че това ни наранява или спира – просто отбелязвам за протокола. Така или иначе всичко бе правено и ще продължава да бъде правено, абсолютно безкористно. Който не го вярва – е свободен да помоли профилът му да бъде заличен. Някои хора са твърде малки (ако сте на 17 няма как да схванете за какво става дума), за да разберат още мащаба на това начинание.
В същото време, знам че има хора, които поглеждат цените ни и страдайки от хронично безпаричие, повдигат рамене (в най-добрия случай – ако пропуснат да отправят критика) и продължават напред.
Ето нещо важно, което е трудно за разбиране без наличие на вътрешни противоречия у повечето хора. Това че „вината” за настоящото положение на планетата е колективна, не неутрализира вашата лична отговорност за ситуацията. И докато самите ние не сме лично отговорни, а само участваме в тази Игра, съгласявайки се с нейните условия доброволно (както всеки един от вас), ние поемаме отговорността да участваме в това, по начина, по който сме се съгласили да бъде. А се е случило да бъде с пари. И преди да бъда обвинен в езотерична демагогия ще помоля да заземите афекта си и да прочетете докрай.
Ние сме съветници, но не сме лечители или учители. Ние сме просто хора, които имат постоянство за разлика от повечето от вас и винаги сме го имали, много преди да ви познаваме. И това е почти единственото, което ни различава. Пиша в този стил заради стотиците лични съобщения и писма, които съм получавал през тези години, които искат от мен съвети за личния ви живот, за вашите собствени търсения и проблеми. И макар винаги да съм се старал да отговарям според най-доброто от това, което мога да дам, въпреки всичко има хора, които съдят и критикуват. И тъй като трябва да е ясно, че нещо, което първо не е вътре, не може да се проектира навън, сигурно ще се досетите, че тези хора не правят нищо друго освен да са твърде критични към себе си на подсъзнателно ниво. Аз (както предполагам и бившите колеги тук) не съм принуден да споделям живота си или информацията, която имам с вас. Не изпитвам абсолютно никакво състрадание към хора, които не искат да си помогнат сами и най-вече – тези, които не разбират че те са единствено отговорните за ВСИЧКО случващо се в живота им – и „добро”, и „зло”.
В този ред на мисли с публика или без – ние ще продължим да правим, това което правим. Благодарни сме на тези, които ни виждат в нашата чиста форма с всичките ни негативни и позитивни черти, без да ни критикуват за тях.

По стечение на случването в живота ни, в един момент логичното продължение на нещата бе да стъпим по един нов начин на същата плоскост, която вече обитавахме.
Така се зароди Издателство „Паралелна Реалност”.
Лично аз, никога не съм се самопоставял в ролята на жертва в живота си, което не означава, че не съм преживявал много от тъй наречените „неблагоприятни обстоятелства” през годините. Точно затова ще кажа следващото, не защото искам нечие съжаление, а защото очевидно повечето хора нямат представа какво означава да се издаде една книга в България.
Издателската дейност е може би една от най-неблагодарните в страната (това могат да го потвърдят и други познати издатели, които влизат този форум) от финансова гледна точка. От книги в тази страна не може да се спечели, освен ако не издавате Дан Браун или Хари Потър и това е проверим факт.

Издаването на една книга търпи следните етапи (като спестявам множество подточки):
1. Закупуване на авторски права (което предполага ангажиране със срокове за реализация и налага условията 7% от всяко едно продадено копие да отива за американския/или-който-е-в-случая издател). 2. Превод + редакция (и двете некадърни; налага се да правим собствени впоследствие). 3. Предпечатна подготовка. 4. Печат (най-скъпата част от удоволствието). 5. Разпространение (мафия и монопол, които взимат 45% от коричната ви цена, просто за да я поставят на глупавата си витрина; като добавим 7%, които отиват за автора 52% от стойността на всяка една наша книга отива в небитието).

Ако след всичко това остане нещо за вас, плащате месечни здравни + пенсионни осигуровки + заплата на счетоводител и ако и след това остане нещо за вас (макар на този етап вече да е невъзможно), плащате 10% плосък данък на края на годината, защото ако нещо ви е останало, държавата разбира се трябва да ви го вземе. Това никога не е била структура, която да ви помага, но вече съм сигурен че знаете поне това, след толкова години в този форум.

И ако някога сте си задавали въпроса защо на пазара вече няма книга под 15 лв., надявам се горното да ви дава някои отговори. Всичко „работи” на загуба. Отивам в печатницата с ЯСНАТА ИДЕЯ, че съм на загуба, защото на печалба ПРАКТИЧЕСКИ не мога да бъда – системата е направена това да бъде невъзможно. Правя го, защото това е Пътя ми и осъзнавам, че мога да помогна на НЯКОЙ ДРУГ в неговия Път. Знам че ако не го направя аз, няма кой друг да го направи. Някой дава ли си сметка какво изобщо казвам? Ако някой е много голям езотерик може да седне и да помисли – ей така за себе си просто – дали ще направи нещо такова ако знае предварително че е в задънена улица.
Интересно е, ако вие дадете 10 000 лв. от джоба си (пари, които естествено нямате, взели сте ги назаем), дали има шанс да искате да си ги върнете или това ще ви минава през дебелото черво като маловажно? Въпроса е поставен за тези, които искат „всичко” да е „за всички”. Поставете се хипотетично в ситуацията и с ръка на сърцето дайте отговор за себе си.
Точно така приятели. Всички знаем отговора.
Въпреки това пуснах първата ни книга безплатно, защото исках да ознаменуваме старта на нашето дело с отворено сърце (нещо което направих и със съвсем първата си авторска книга). Отново въпрос – колко от вас, в тази позиция биха направили същото? Много малко.
В резултат бях доста сериозно смъмрен от другите двама участници в Издателството. Респективно продажбите са под 1/5 от тиража, защото никой не е луд да дава пари за нещо, което го има безплатно. Това е типично българско мислене, което не подкрепям. Самият аз имам може би една от най-богатите електронни библиотеки на английски на езотерична/конспиративна тема в страната. Чета и ще продължавам да чета всичко до каквото се докопам в електронен вариант. Въпреки това обаче си купувам ВСИЧКО, което прочета и ми хареса и на български, и на английски. И това е така, много преди да започна да се занимавам с издателска дейност. Единственият начин да подкрепите даден изследовател/издател, освен моралната и духовна подкрепа, е да оцените работата му по този начин – като закупите труда му. Защото хората, особено занимаващи се с този тип литература обикновено не издават книги на конвейер. Иска се време, за да се получи нещо стойностно. Както виждате издаваме Робърт една година след книгата на Престън и Питър, а ни отне 2 години да я направим във вид подходящ за българска публика. Това е работа, работа и пак работа. Въпреки всичко знам, че ще раздам поне 1/10 от тиража безплатно, защото има хора от които просто не мога да искам пари и това е факт.
Противно на думите на „Батето” обаче лично за мен една книга трябва да бъде на 1-во място разбрана. Ако бъде разбрана, дали е харесана или не е без значение – информацията стига до Висшата ви Същност и тогава нещата не зависят толкова много от инкарнацията ви, което се явявате вие. За да се случи това обаче книгата първо наистина трябва да бъде купена. Как звучи това – не ме интересува ни най-малко. Това е начина по който стоят нещата, не съм взел персонално вселенско решение да бъде така. Т.е. – трябва да дадете нещо от себе си, трябва да има обмен на енергия. Ние сме вложили – правите го и вие. Ако се замислите ще видите, че на този принцип се крепи целия свят и нищо не прави изключение. Другото може да се нарече само по един единствен начин и това е думата, която обобщава всичко случващо се в нашата родина въобще. И думата е паразитизъм. Всеки гледа да прецака другия, защото не го цени! Не се замисля, какво е коствало на някой въпросното нещо. Не му пука за това, той дори не иска да знае – защото не влиза в работата му. Този човек не е готов на бартер изначално. Той иска само да взима. Това е грозно. И това със сигурност не ви доближава дори до любимия ви термин „духовност”.
На въпроса (който беше част от повода тази статия да бъде написана) дали ще има проблем ако новата ни книга се сканира и пусне в интернет, след като е купена. Можеш да го направиш. Не няма да е коректно предвид начина ни този път и оттук нататък, но никой не те спира. Няма да те преследвам и съдя за това Smiley Дали ще ми стане приятно е ясно. За тези, които не могат да дадат 20 лв. предложихме достатъчно приемливи варианти. Можем да ви я пратим безплатно при наличие на искрен интерес към информацията. Можете да си вземете книгата от библиотеките. Някой ще каже, че дори за това са нужни пари. Ами за да я сканира някой и да я пусне в нета, трябва да има скенер и интернет. Утре, когато не можеш да си платиш интернета, вината ще е отново моя, нали? Вземете се в ръце и усетете абсурда на нещата, с който се завивате, за да спите спокойно нощем. Бил съм и от двете страни на барикадата. Точно това ми дава уникална перспектива, която вие НЯМАТЕ. Разбирам стойността и на двете позиции. Смятах, че трябва да ви ги представя обективно доколкото мога.
Единственото, което мога да кажа е, че ако искате да продължаваме да издаваме редки и ценни книги, трябва да ни подкрепите поне с разбиране за гореказаното. Тези 20 лв. няма да ни направят богати, защото както обясних, това е невъзможно. Не можем да избършем задниците си дори с тези 20 лв., защото не можем да ги наречем „наши”. Не можем да направим дори това. В момента в който ги пипнем, те вече не са наши, защото трябва да ги върнем на човека от който сме ги взели. Тъй че не искам да чувам тъпни. А понеже съм сигурен, че тъпни ще има, моля спестете си ги от уважение.
Не сме издатели, за да информираме себе си. Това можем да го правим самички, персонално. Информацията винаги ще се стича при нас, без значение дали е общодостъпна до другите. Ние сме избрали да я споделим. Надявам се разбирате какво искам да ви кажа.
След всичко това, доста хора ще си кажат: „Да, има известна логика в написаното, но все пак има нещо, което не е наред.” Оттук нататък мога само да замълча, да се усмихна и да ви кажа да пораснете. Защото и аз бях там. И пораснах. Сега мога само да ви почакам

Няма коментари:

Публикуване на коментар